• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Schuur zadeldak Hengstdijk

Schuur zadeldak Hengstdijk

Deze schuur, type Hengstdijk, heeft een zadeldak/topdak met een dakbedekking van echte dakpannen, een set dubbele dichte deuren en een zinken dakgootset + regen afvoerpijpen. Het voordeel van een zadeldak is wel, dat u er een zolder in kunt maken. De schuur is de ideale ruimte voor de stalling van uw auto, caravan, motor en ook te gebruiken als hobbyruimte.

1001tuinhuisjes.nl biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in schuren, garages en bergingen.

Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort dakbedekking, een andere (garage-)deur en/of een andere dakvorm kiezen. 1001tuinhuisjes.nl heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een houtsoort, de afmeting, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Er zijn mogelijkheden om deze schuur geheel of gedeeltelijk te isoleren en er binnen, interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK