• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Schuur zadeldak Doetinchem

Schuur zadeldak Doetinchem

Deze houten schuur / garage met een zadeldak, model Doetinchem, met een dakshingles dak, een garagedeur, een enkele dichte loopdeur, 2 vaste ramen en een zinken dakgoot. Een ander soortige dakbedekking, houtsoort of dakvorm, is natuurlijk ook mogelijk.

De wanden van de garage bestaan uit regelwerk, waar douglas houten Zweeds rabat planken tegenaan zijn gespijkerd d.m.v. een RVS bolkopnagel.

Uiteraard is deze garage/schuur ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de vele mogelijkheden bij de materiaalkeuze op onze website.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden om de schuur geheel of gedeeltelijk te isoleren en er interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK