• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Schuur platdak Leeuwarden

Schuur platdak Leeuwarden

Bij deze moderne houten schuur, inspiratie model type Leeuwarden, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, verticaal betimmerd met douglas / lariks hout. De klant gaat aan de binnenkant, hoge stellingen tegen de wanden plaatsen, vandaar dat de vensters voor het natuurlijke daglicht, hoger geplaatst zijn. Er is een extra brede deur gemonteerd, van hetzelfde hout. In deze schuur, kan ook een set dubbele garage deuren geplaatst worden.

Deze moderne schuur kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid, om de ruimte op te delen doormiddel van scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke schuur, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder.  

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en om het schuur geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK