• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Schuur platdak + overkapping Salland

Schuur platdak + overkapping Salland

Deze vrijstaande houten schuur met platdak en een overkapping, inspiratie model type Salland, heeft rondom het dak, een dak overstek met een vurenhouten boeiboord. De schuur is opgebouwd met zwart Douglas hout. Er is hier een set dubbele deuren met kozijn van geïmpregneerd vurenhout geplaatst. De staander, staat op een beton poer. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere dakvorm, een andere hout soort en eventueel een dichte (dubbele) en/of extra brede (schuif-)deur.

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en is afgewerkt met een aluminium daktrim.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab zelfbouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen schuur met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder.

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van galzen schuifpanelen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de schuur te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK