• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Deze veel verkochte paardenstal met overkapping is opgebouwd uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, golfplaten als dakbedekking, één paardendeur, een PVC dakgoot en een hardhouten ringbalken als fundering. Deze paardenstal met overkapping heeft, zoals te zien is op de afbeelding, een houten framewerk aan de binnenzijde. Dit framewerk kan aan de binnenzijde van de stal afgetimmerd worden met betonplex.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn geheel naar uw wens aan te passen. Bent u benieuwd wat deze paardenstal naar uw wens gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ozes monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen paardenstal en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook is er mogelijkheid om in de garage met schuur interne scheidingswanden te plaatsen en /of deze paardenstal geheel of gedeeltelijk te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK