• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Paardenstal zadeldak + luifel Amor

Paardenstal zadeldak + luifel Amor

Deze houten paardenstal, inspiratie model type Amor, is afgebeeld met twee professionele paardendeuren, één dubbele deur, een garage deur, vier ramen en een zolder raam. Als dakbedekking is er gebruik gemaakt van dakpannen. De paardenstal is opgebouwd met houten frame's waarvan de buitenkant betimmerd is met geïmpregneerde Zweeds rabat hout en de binnenkant met betonplex. De stal is gefundeerd op een gemetselde borstwering.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn naar uw wens geheel aan te passen. Bent u benieuwd wat deze houtbouw paardestal naar uw wens gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Zo'n paardenstal kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid, om de ruimte op te delen, doormiddel van extra scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen paardenstal en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden om de paardenstal geheel te isoleren en er interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK