• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Overkapping platdak + berging Overasselt

Overkapping platdak + berging Overasselt

De (terras)overkapping/veranda, inspiratie model type Overasselt, met een platdak, heeft rondom het dak, een dak overstek, met een boeiboord. Onder zo'n overkapping/veranda, kunt u alle seizoenen zitten. Deze overkapping is opgebouwd met douglas/lariks (zwart) hout. Zo'n overkapping is geconstrueerd, op staanders van 120x120 mm en stevige gordingen, op de hoek is een horizontale shutterwand gemaakt. Wij hebben shutterwanden met vaste en beweegbare shutters. Er is tevens een berging geplaatst met een deur en een raam. De bijpassende verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen, hebben wij ook.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, het model, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, met of zonder berging.

Ook is er de mogelijkheid voor het plaatsen, van glazen schuifpanelen en/of een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montagehandleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK