Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Modern tuinkantoor met platdak Vreden

Modern tuinkantoor met platdak type Vreden

Dit moderne tuinkantoor met plat dak type Vreden is een bijzonder modern tuinkantoor waar veel vraag naar is. Een eigen kantoor/praktijkruimte aan huis is een veel gewenste ruimte voor ondernemers. Nu kan dat! Met dit tuinkantoor. Met de dubbele deuren kunt u zakelijk en privé perfect scheiden, maar toch in uw eigen tuin aan het werk zijn. Dit tuinkantoor wordt gemaakt van geïmpregneerd vurenhout dat door de jaren heen zal vergrijzen. Dit geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Dit moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer, wand en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen middels scheidingswanden.

Al onze tuinkantoren worden geleverd als bouwpakket!

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Wilt u liever niet zelf bouwen?

Tegen een meerprijs kunt u dit laten doen door ons vakkundige montageteam. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De specificaties van het afgebeelde tuinkantoor type Vreden staan hier vermeld.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons.Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek.

Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:  
Wandhoogte:   2,20 m
Totale hoogte:   2,50 m
Fundering:   Hardhouten regels
Wanden:   Geïmpregneerd vurenhout
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC stadsuitloop
Ramen:   2 grote ramen 
Deuren:   Dubbele hardhouten deuren
Isolatie:   Vloer,- wand,- en dakisolatie

De materialen, afmetingen en de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat het moderne tuinhuis aangepast aan uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK