Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Modern tuinhuis met overkapping Groningen

Modern tuinhuis overkapping Groningen

Dit moderne houten tuinhuis met overkapping Groningen (ook wel veranda of luifel genoemd) is een echte hardloper. Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te vertoeven. Dit houten tuinhuis met veranda, heeft een platdak en een dubbele deur met strakke lijnen wat een moderne uitstraling geeft. Het tuinhuis wordt opgebouwd uit geïmpregneerd vurenhouten op framewerk (Paneelbouw/ prefab) elementen.

De staanders zijn uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout met afmeting, 120 x 120 mm, geplaatst op verstelbare beton poeren. 

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Dikte staanders onder de luifel  / veranda 88x88 mm
De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met vurenhouten rabat planken.
Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 

  • Inclusief bevestigingsartikelen
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking
  • Inclusief PVC gootuitloop c.a. 30 cm
  • Inclusief melk glas

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Natuurlijk kunnen er ook wanden in de veranda / overkapping  geplaatst worden. U kunt zelf kiezen wat de lengte van deze wanden moeten worden. Hieronder een paar voorbeelden:

 

    
Tuinhuis + overkapping met een dichte achterwand
en een dichte zijwand  
  Tuinhuis + overkapping met een dichte achterwand
 


Zit het tuinhuis met overkapping zoals u het wenst er nog steeds niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een ander houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm net wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK