Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten tuinhuis zijoverkapping plat dak Eerbeek

Houten tuinhuis zij overkapping plat dak Eerbeek

Tuinhuis met zij overkapping type Eerbeek. Deze gezellige loungehoek is mede mogelijk gemaakt door een combinatie van een overkapping en een berging / tuinhuis in één.Het geheel is gebouwd van geïmpregneerd vurenhout waardoor het de komende 25 jaar onderhoudsvrij is. Op de afbeelding kunt u zien dat het bouwwerk type Eerbeek hier geschilderd is in de kleuren grijs en wit. Dit is optioneel en geheel in te vullen naar eigen keuze maar niet noodzakelijk. U kunt zelf beslissen over de indeling, afmeting en houtsoort en er zijn nog veel meer opties. We fabriceren onze tuinhuizen in eigen beheer, dus in feite is bijna alles mogelijk door het maatwerk dat wij kunnen aanbieden. Ook kunt u zelf beslissen over eventuele dichte, open of half dichte wanden in de overkapping.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:  
   
Berging / overkapping:   200x300 cm / 600x400 cm (bxd)
Palen:   120x120 mm + verdikking
Totale hoogte:   245 cm
Wanden:   Geimpregneerd vurenhout 
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop (excl. regenpijp)
Dakoversteek rondom:   15 cm

Zit het model met platdak zoals u het wenst er niet tussen? Wilt u liever een andere houtsoort, vorm, of indeling van de wanden? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop hieronder. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Bent u benieuwd wat de berging aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK