• Eénvoudige bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Levering door heel NL en BE

Houten berging carport Bakkeveen

Houten berging carport Bakkeveen

Dit fraaie houten bouwwerk type Bakkeveen is ideaal te gebruiken als zowel een berging / schuur als overkapping / carport. Het bouwwerk bestaat uit geïmpregneerd vurenhout, behalve de staanders; bij deze carport is gekozen voor Larikshouten staanders. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. Er is gekozen voor een carport met berging, zodat u het beste haalt uit uw nieuwe aankoop. Op de afbeelding zijn twee ramen te zien in de achterwand van de carport voor extra licht. Dit is optioneel. De carport met berging type Bakkeveen wordt geleverd als bouwpakket. Tegen een meerpijs bouwt ons ervaren montageteam het voor u op. Vraag naar de mogelijkheden!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Zoals afgebeeld:

Dikte staanders onder de luifel 14,5 x 14,5 cm
De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met vurenhouten rabat planken.
De carport met berging wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste jaren niet behandeld hoeft te worden. 

  • Inclusief bevestigingsartikelen
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking
  • Inclusief PVC gootuitloop ca. 30 cm
  • 1 enkele dichte loopdeur
  • 2 vaste ramen

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze berging of in de carport? Zie overzicht ramen en deuren.

Zit de berging met carport zoals u het wenst er nog steeds niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een ander houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm nét wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK