• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Hoektuinhuis platdak + overkapping Soest

Hoektuinhuis platdak + overkapping Soest

Dit hoektuinhuis met overkapping, type Soest, is uitgevoerd met een platdak en rondom de dakrand een dak overstek. Voor de opbouw van dit hoektuinhuis, zijn Douglas houten staanders, deuren en de wanden gebruikt. Het dak is bedekt met hoogwaardige EPDM dakbedekking en afgewerkt met aluminium daktrim. 

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd. Het tuinhuis staat op betonnen opsluitbanden en de staanders met schoren, staan op beton poeren.

Uw tuinhuis kan bij u thuis afgeleverd worden, u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod (brede of dubbele) deuren en ramen. Een houten vloer in het tuinhuis en balustrade / hekwerk in de overkapping behoren zeker tot de mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. 1001tuinhuisjes, biedt meer dan 1000 mogelijkheden.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder.

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK