• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Hoektuinhuis platdak + overkapping Groenlo

Hoektuinhuis met plat dak + overkapping Groenlo

Dit tuinhuis met platdak en een overkapping is opgebouwd met geïmpregneerd vuren hout en heeft een plat dak. De dakbedekking bestaat uit een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en is afgewerkt met een aluminium daktrim. De tuinhuisjes met platdak, welke wij in onze eigen timmerwerkplaats maken, hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via een dak doorvoer wordt afgevoerd.

Uw tuinhuis kan geleverd met een enkele deur, echter u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod (extra brede of dubbele en/of schuif-) deuren. Een vloer in het tuinhuis, vlonder en balustrade/hekwerk onder de overkapping behoren ook bij de mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Tevens zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel, glazen schuifpanelen en/of het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK