• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Garage zadeldak Meppel

Garage zadeldak Meppel

Deze veel verkochte houtbouw garage, inspiratie model type Meppel, heeft een zadeldak met rondom het dak, een dak overstek. Dit bouwwerk, is geheel opgebouwd met Zweeds geïmpregneerd/verduurzaamd gepotdekseld rabat vurenhout en staat op een beton plateau. Er is hier een set dubbele garagedeuren gemonteerd, met hengen en duimen. Voor de opvang van het regenwater, zijn hier zinkendakgoten en pijpen aangebracht.

De garage wordt opgebouwd uit prefab wanden, bekleed met geïmpregneerde/verduurzaamde vurenhouten planken, welke door de klant eventeel zelf op kleur kan worden geverfd. Deze garage heeft ook een zolder. Wij hebben in ons assortiment, meerdere soorten zwart hout. Ook hebben wij de verf, om de schuur te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet, kant en klaar, bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel en/of de garage te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK