• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Garage zadeldak Giethoorn

Garage zadeldak Giethoorn

Dit veel verkochte garage model, type Giethoorn, heeft een zadeldak met metalen dakpanplaten. Drie enkele vaste ramen met roeden, één in de nok en de andere twee in de wand. Een loopdeur en een set dubbele garage deuren. Een ander soortige dakbedekking en/of een andere deur(en), is natuurlijk ook mogelijk.

Deze houten garage is opgebouwd met complete prefab wanden, bekleed met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten Zweedse rabat planken. Zo'n  houtbouw garage heeft ook een zolder. Wij hebben in ons assortiment, meerdere hout soorten en ook zwart hout. Tevens hebben wij de verf, om de schuur zelf te (laten) schilderen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een houtsoort, een model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen interne binnenwanden en/of de garage geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK