• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Garage zadeldak + schuur Kesteren

Garage zadeldak + schuur Kesteren

Deze garage met schuur, van ons inspiratiemodel Kesteren, is opgebouwd met Zweeds douglas rabat hout en heeft een zadeldak met overstek. De dakbedekking bestaat uit metalen dakpanplaten in de kleur antraciet. Er zijn aan de schuur, PVC regengoten en afvoerpijpen gemonteerd.

Het fundament bestaat uit een hardhouten Azobe ringbalken en piketpalen. De vensters met de roeden en deuren, zijn ook van hetzelfde douglas hout gemaakt. Het hang- en sluitwerk, de duimen en hengen, zijn ook door ons geleverd.

Uiteraard is deze garage ook samen te stellen met andere houtsoorten, dakbedekking, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij materiaalkeuze op deze website.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder schuur en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook is er de mogelijkheid tot het plaatsen van interne wanden, de binnen zijde te betimmeren en/of om de garage/schuur geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK