• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage zadeldak + berging Roggel

Garage zadeldak + berging Roggel

Deze houten garage, inspiratie model Roggel, is afgebeeld met een zadeldak met dakpanplaten als dakbedekking en een PVC regendakgoot, een garagedeur, vaste ramen en een enkele opgeklampte deur.

De garage wordt opgebouwd uit prefab wanden met geïmpregneerd vurenhout. U kunt natuurlijk ook, een andere houtsoort kiezen. Dit bouwwerk is gefundeerd, op een hardhouten ringbalk met piket palen.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn geheel naar wens aan te passen. Bij 1001tuinhuisjes, heeft u meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kunt zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, kiezen. Maatwerk is bij 1001tuinhuisjes, de standaard.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze garage? Zie overzicht ramen en deuren.

Geïnteresseerd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan, voor een garage met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK