• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage zadeldak + berging luifel Tegelen

Garage zadeldak + berging luifel Tegelen

Deze houten garage, inspiratie model Tegelen, is afgebeeld met een zadeldak, een inpandige luifel, een garagedeur, een enkele deur en 3 vaste ramen. Als dakbedekking is er gebruik gemaakt van  echte dakpannen. U kunt natuurlijk ook een ander soort dakbedekking kiezen.

Zo'n garage heeft prefab wanden, welke betimmerd zijn met geïmpregneerde/verduurzaamde vurenhouten planken (door de klant, op kleur geschilderd). Wij hebben ook de verf, om de garage te (laten) schilderen. Deze houtbouw constructie heeft een zolder, voor extra bergruimte.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

In ons assortiment hebben wij meerdere soorten (zwart) hout. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamde vurenhout. Elke garage op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder berging en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of de garage te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze garage? Zie overzicht ramen en deuren.

Geïntesseerd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een garage met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK