• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage platdak Red-Cedar + sectionaaldeur Landsmeer

Garage platdak Red-Cedar + sectionaaldeur Landsmeer

Deze moderne garage, type Landsmeer, is ook al zo'n hardloper! De garage is ideaal voor de stalling van uw auto en te gebruiken als bergruimte voor uw fietsen en tuinmeubels. Zo'n moderne en strakke garage van zeer exclusief Red-Cedar hout, heeft een plat dak dat iets afloopt waardoor het hemelwater makkelijk weg kan.

U kunt kiezen uit verschillende opties voor de deuren en eventueel ook ramen. De garage kan worden opgebouwd, uit Red-Cedar hout elementen en een elektrische sectionaal deur, waardoor het geheel een zeer luxe en moderne uitstraling krijgt. Natuurlijkkunt u voor een andere houtsoort kiezen. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kunt zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, kiezen.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om de garage geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u geïntersseerd, welk type ramen en deuren u kunt plaatsen, in deze garage? Zie overzicht ramen en deuren.

Benieuwd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een garage met plat dak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK