• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage platdak Balgoij

Garage platdak Balgoij

Deze houten garage, inspiratie model Baloij, is afgebeeld met een plat dak, met rondom het dat dak, een dak overstek en een dubbele boeiboord. Tevens met een garagedeur, een PVC dak doorvoer en aan de onderkant van de wanden, een hardhouten regel tegen optrekkend vocht. Deze garage met plat dak wordt opgebouwd met prefab wanden van geïmpregneerd vurenhout. U kunt natuurlijk ook een ander houtsoort kiezen.

Deze garage kan geheel op maat gebouwd worden, zoals u het wenst.

De materialen, afmetingen, de dakvorm, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elke garage op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Er is een mogelijkheid voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster in het dak en/of om de garage te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK