• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage platdak + zij overkapping 2 vak Strijen

Garage platdak + zij overkaping 2 vak Strijen

Deze vrijstaande houten overkapping type Strijen, met een plat dak en een garage staat op betonnen opsluitbanden. De overkapping kan natuurlijk ook gebruikt worden als carport en/of als veranda, om heerlijk onder te zitten. Het geheel is opgebouwd met Lariks hout en heeft een dichte achter- en zijwand, een kleine zijwand. De wanden kunnen natuurlijk ook aan de binnenzijde betimmerd worden. Rondom het dak van dit vrijstaande bouwwerk, is een dak overstek gemaakt en het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, et cetera.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel /vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen en kan de garage geïsoleerd worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK