• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Garage platdak + carport Stavoren

Garage platdak + carport Stavoren

Deze vrijstaande houten garages, inspiratie model type Stavoren, heeft een plat dak  en twee ruime carports. De staanders onder de carport, met de schoren, staan op beton poeren. Het geheel is opgebouwd met geïmpregneerd /verduurzaamd vurenhout. Rondom het dak van dit vrijstaande bouwwerk, is een dak overstek gemaakt en het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Er zijn natuurlijk ook ander garagedeuren en andere afmetingen, mogelijk. Indien het bouwwerk hoger wordt gemaakt, kan de caravan en camper en/of de boot, er ook onder geplaatst worden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder carport en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen en kan de garage geïsoleerd worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK