• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage platdak + berging Asten

Garage platdak + berging Asten

Deze houten garage is afgebeeld met een plat dak, een kanteldeur, een vast raam en een opgeklampte loopdeur, een PVC regen gootuitloop en een hardhouten regel als fundering. De garage met plat dak is opgebouwd uit prefab wanden van geïmpregneerd vurenhout.

Deze moderne houten garage kan op maat gebouwd worden, zoals u het wenst. Ook bestaat er de mogelijkheid een tussen wand tussen de garage en de berging te plaatsen.

Hieronder staan de specificaties vermeld van de houten garage met plat dak zoals hier is afgebeeld. De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er een mogelijkheden, tot het plaatsen een lichtkoepel en/of het bouwwerk te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze garage? Zie overzicht ramen en deuren.

Benieuwd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een garage met plat dak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK