• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport zadeldak + berging 4 vakken Mijdrecht

Carport zadeldak + berging 4 vakken Mijdrecht

Deze houten carport met berging, type Mijdrecht, bestaat uit 2 ruimtes. Een gedeelte dient als carport (4 vakken) en het andere gedeelte als afsluitbare berging/garage. Het geheel kan gemaakt worden van geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Andere houtsoorten en afmetingen zijn ook mogelijk. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. U kiest, wij timmeren.

De palen van de carport zijn 145x145mm. De materialen, de afmetingen en de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke carport op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen caport, met of zonder berging en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Er zijn mogelijkheden om deze berging geheel of gedeeltelijk te isoleren en er binnen, interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties:

Carport + berging:  12.5 x 5 m  
Waarvan carport:   10.00 x 5.00 m  
Oppervlakte:  62.5m2  
Doorrij hoogte:  2,20 m  
Totale hoogte:  3,00 m  
Fundering:   Betonpoeren  
Wanden:   Geïmpregneerd vurenhout  
Materiaal dak:   Dakpannen  
Goten:   PVC  
Ramen:   n.v.t.  
Deuren:   1 dubbele (dichte) deur                         

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit bouwwerk? Zie overzicht ramen en deuren.

Benieuwd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een schuur met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK