• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport platdak + berging Bakkeveen

Carport platdak + berging Bakkeveen

Deze fraaie houten carport, inspiratie model type Bakkeveen, is ideaal te gebruiken als berging, schuur, overkapping en/of carport. Het bouwwerk bestaat uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, behalve de staanders met de schoren, bij deze carport is gekozen voor douglas/lariks houten staanders. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook beschikbaar. De staanders met schoren, staan op beton poeren.

Er is hier gekozen voor een carport met berging, zodat u het beste haalt uit uw nieuwe aankoop. Op de afbeelding zijn twee ramen te zien in de achterwand van de carport voor extra natuurlijk daglicht.

Elk bouwwerk met een platdak, heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw carport met of zonder berging en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel, glazen schuifpanelen / vlakglas lichtvenster en/of om de berging van de carport geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK