• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport platdak + berging Bakkeveen

Houten berging carport Bakkeveen

Dit fraaie houten Carport type Bakkeveen, is ideaal te gebruiken als berging, schuur, overkapping en/of carport. Het bouwwerk bestaat uit geïmpregneerd vurenhout, behalve de staanders; bij deze carport is gekozen voor Larikshouten staanders. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. Er is gekozen voor een carport met berging, zodat u het beste haalt uit uw nieuwe aankoop. Op de afbeelding zijn twee ramen te zien in de achterwand van de carport voor extra licht.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel, glazen schuifpanelen en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Zoals afgebeeld:

Dikte staanders onder de luifel 14,5 x 14,5 cm
De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met vurenhouten rabat planken.
De carport met berging wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste jaren niet behandeld hoeft te worden. 

  • Inclusief bevestigingsartikelen
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking
  • Inclusief PVC gootuitloop ca. 30 cm
  • 1 enkele dichte loopdeur
  • 2 vaste ramen

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze berging of in de carport? Zie overzicht ramen en deuren.

Zit de berging met carport zoals u het wenst er nog steeds niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een ander houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm nét wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK