• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport platdak + berging Bakkeveen

Carport platdak + berging Bakkeveen

Deze fraaie houten Carport, type Bakkeveen, is ideaal te gebruiken als berging, schuur, overkapping en/of carport. Het bouwwerk bestaat uit geïmpregneerd vurenhout, behalve de staanders met de schoren; bij deze carport is gekozen voor Lariks houten staanders. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. De staanders staan op beton poeren.

Er is gekozen voor een carport met berging, zodat u het beste haalt uit uw nieuwe aankoop. Op de afbeelding zijn twee ramen te zien in de achterwand van de carport voor extra natuurlijk daglicht.

Elk bouwwerk met een platdak, heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel, glazen schuifpanelen/vlakglas lichtvenster en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK