• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging platdak Veghel

Berging platdak Veghel

Deze berging, inspiratie model Veghel, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek. Hier is douglas Zweeds rabat vurenhout gebuikt en van hetzelfde hout, een set dubbele deuren. Op het dak is EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. De berging kan onder andere, voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin-) gereedschap en als hobby ruimte, gebruikt worden.

Zo'n berging met platdak, kan als een compleet, "doe het zelf" bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden. U kunt natuurlijk ook een andere houtsoort en/of een andere dakvorm, kiezen. Ook hebben wij een eigen montage team.

Bij 1001tuinhuisjes.nl heeft u meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen, een lichtkoepel/vlakglas lichtkoepel en/of om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK