• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging platdak modern Red-Cedar Lochem

Berging platdak modern Red-Cedar Lochem

Deze berging type Lochem is een modern bouwwerk met strakke lijnen en is volledig uitgevoerd in mooi Western Red-Cedar hout. Deze houtsoort is uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De berging is uitgevoerd met een plat dak. Deze is bedekt met hoogwaardige EPDM dakbedekking en afgewerkt met aluminium daktrim. Onze bergingen, met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dakuitloop wordt afgevoerd.

Het hout is gevingerlast. Dit geeft een mooie aansluiting van hout op hout. Op de afbeelding is de berging uitgevoerd met een dubbele moderne deur. Ramen zijn optioneel, net als verschillende andere houtsoorten en deuren waar u uit kunt kiezen.  

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook kunt u geheel vrijblijvend het offerte aanvraagformulier op onze website invullen met u persoonlijke wensen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:    
     
Berging:   4,0 x 2,0 m  
Luifel:   n.v.t.  
Oppervlakte:   8 m2  
Wandhoogte:   2,18 m  
Totale hoogte:   2,42 m  
Fundering:   Hardhouten regels  
Wanden:   Western Red Cedar  
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking    
Goten:   PVC   
Ramen:   n.v.t.  
Deuren:   1 dubbele deur          

Bent u benieuwd wat het tuinhuis aangepast naar uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK