• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging platdak modern Ewijk

Berging platdak modern Ewijk

Een van onze meest geplaatste bergingen, is het moderne en strakke model, Ewijk. Functioneel, praktisch en dit type heeft een strak aanzicht. Een juweeltje voor in iedere tuin. Dit is de ideale berging voor de opslag van goederen, gereedschappen, fietsen en/of te gebruiken als hobby ruimte. Ook is er de mogelijkheid, om er garagedeuren te plaatsen.

De berging kan worden geleverd in volledig geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, op de afbeelding is de berging opgebouwd, met standaard douglas hout, verticaal betimmerd.

Deze berging is uitgevoerd met een platdak. Dit platte dak, is bedekt met hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met aluminium daktrim

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket, bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om de berging geheel of gedeeltelijk te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK