• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging platdak modern Ewijk

Berging platdak modern Ewijk

Een van onze meest geplaatste bergingen, is het moderne model Ewijk. Functioneel, praktisch en dit type heeft een strak aanzicht. Een juweeltje voor in iedere tuin.

Dit is de ideale berging voor de opslag van goederen, gereedschappen, fietsen en/of te gebruiken als hobby ruimte. Ook is er de mogelijkheid, om er garagedeuren te plaatsen.

De berging wordt standaard geleverd in volledig geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout, op de afbeelding is de berging opgebouwd met standaard douglas hout, verticaal betimmerd.

Deze berging is uitgevoerd met een platdak. Dit platte dak, is bedekt met hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met aluminium daktrim

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke berging, op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat voor u klaar.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Berging:  3,5 x 6,0 m  
Luifel:  Géén  
Oppervlakte:  21 m2  
Wandhoogte:  2,40 m  
Totale hoogte:  2,50 m  
Fundering:  Hardhouten regels  
Wanden:  Red Cedar    
Materiaal dak:  EPDM dakbedekking  
Goten:  PVC regenpijp  
Ramen:    Géén  
Deuren:   1 dubbele deur    

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze schuur? Zie overzicht ramen en deuren.

Benieuwd naar de prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een schuur op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK