• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging platdak Bergambacht

Berging platdak Bergambacht

Deze houten berging, inspiratie model type Bergambacht, is een strak modern kubus bouwwerk met een platdak. Het geheel is opgebouwd met geïmpregneerd (verduurzaamd) vurenhouten rabatplanken. Deze planken, zijn verticaal getimmerd. Zo'n berging is ideaal voor de stalling voor uw fietsen en de opslag van uw (tuin-)gereedschap.

De berging wordt geleverd als bouwpakket, bestaande uit prefab wanden. Voor dit bouwwerk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig rabathout en op het dak wordt EPDM dak rubberfolie als dakbedekking gelegd. Het tuinhuis met platdak wordt als een totaal compleet,"doe het zelf", bouwpakket, bij u thuis afgeleverd.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamdvurenhout. 

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK