• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging platdak + veranda Greffelkamp

Berging platdak + veranda Greffelkamp

Deze mooie berging Greffelkamp, met een veranda, heeft een platdak met rondom de dakrand, een overstek met een boeiboord. Dit model is een echte hardloper. De berging is ideaal, om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten. Deze berging heeft een enkele deur met melkglas vensters, ander soorten deuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd vurenhout en de staanders met de schoren, staan op beton poeren. De achterwand, kan ook aan de binnenzijde betimmerd worden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK