• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging platdak + veranda Greffelkamp

Berging platdak + veranda Greffelkamp

Deze mooie berging, inspiratie model type Greffelkamp, heeft een veranda en een platdak met rondom de dakrand, een dak overstek, met een boeiboord. Dit model is een echte hardloper. De berging is ideaal, om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten. De berging heeft een enkele deur met melkglas vensters, andere soorten deuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en de staanders met de schoren, staan op beton poeren. De achterwand, kan ook aan de binnenzijde betimmerd worden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd.  

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montagehandleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK