• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging platdak + pergola Almere

Berging platdak + pergola Almere

De berging, van inspiratie model type Almere, heeft een kubusvorm en een plat dak. Voor deze berging is douglas gepotdekselde houten planken gebruikt, welke horizontaal betimmerd is. Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. Deze berging, kan onder andere gebruikt worden, voor de stalling van de fietsen en de opslag van uw (tuin-) gereedschap. Onder de pergola, gemaakt van hetzelfde hout, kunt u van het zomer, heerlijk zitten. 

Uw berging wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Ontwerp uw eigen berging, met of geen pergola en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en (extra brede schuifdeur-)deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd.

Ook zijn er de mogelijkheden tot het plaatsen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK