• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging platdak + overkapping Randstad

Berging platdak + overkapping Randstad

De berging met een overkapping, inspiratie model type Randstad, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek. Dit bouwwerk heeft ook een pracht van een berging met een set dubbele deuren met ramen. De staanders bestaan uit Douglas hout en de berging is opgetrokken uit Zweeds rabat hout. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Zo'n overkapping is toch een lust voor het oog en bijzonder om er onder te zitten.

U kunt natuurlijk zelf de afmetingen, houtsoorten en de dakvorm kiezen. Bijna alles is mogelijk, wij maken alles op wens van de klant. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat voor u klaar.

Ontwerp uw eigen berging met een overkapping en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging van deze overkapping te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK