• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Berging lessenaarsdak Red-Cedar Wormerveer

Berging lessenaarsdak Red-Cedar Wormerveer

De berging lessenaarsdak, inspiratie model type Wormerveer, is hier precies achterin de tuin, tussen de muren van de buren, geplaatst. Echt maatwerk. Deze berging is gemaakt van zeer exclusief red-cedar hout, welke verticaal is betimmerd. Wij hebben ook de mogelijkheid om de betimmering horizontaal uit te voeren, dan ziet het er geheel anders uit. (Zie de foto's.)

De deuren zijn van hard hout gemaakt en deze kunnen worden aangeleverd, onbehandeld en in de grondverf. Tevens hebben wij de verf/lak om de berging te (laten) schilderen.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Op het dak is EPDM dak rubberfolie gelegd, hierna zijn er sedum cassettes met kleine groene planten geplaatst. Dit is goed voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit. Wij kunnen het dak, op wens van de klant, ook voorbereiden om sedum cassettes te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK