• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Berging lessenaarsdak Echt

Berging lessenaarsdak Echt

Deze berging, inspiratie model type Echt, met een lessenaarsdak / schuinaflopend dak, heeft als dakbedekking EPDM rubber dakfolie, met daarop een sedum dak. Een sedum dak, is een groen planten dak, wat goed is voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit. De wanden zijn opgebouwd met douglas/lariks hout. De dichte deur is van hetzelfde hout gemaakt en heeft mooi hang- en sluitwerk, bestaande uit, onder andere duimen en hengen. Zoekt u ook zoiets, bel, bezoek en/of mail ons.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel in het en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK