Berging platdak modern Ootmarsum

Berging platdak modern Ootmarsum

Deze moderne, strakke berging, inspiratie model type Ootmarsum, is opgebouwd met channelsiding fijnbezaagde geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten planken, 19x130mm verticaal. Het bouwwerk wordt geleverd als prefab bouwpakket en heeft een platdak, welke bedekt is met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. De berging op de afbeelding, heeft een enkele hardhouten Meranti deur, maar kan ook met een set dubbele deuren, brede en/of een schuifdeur, geleverd worden. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor ramen en zijn de afmetingen van de berging geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Ook hebben wij de verf, om de berging zelf te (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaams vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook is er een extra mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure