Tuinhuis platdak modern Waalwijk

Tuinhuis platdak modern Waalwijk

Het moderne tuinhuis, inspiratie model type Waalwijk, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbel boeiboord. Zo'n vrijstaand tuinhuis kan gebruikt worden, voor de stalling van fietsen en de opslag van (tuin-) gereedschap en/of als hobbyruimte. De keuze, zonder een dak overstek en/of een andere (dubbele-, brede-, schuif-)deur is natuurlijk ook mogelijk. Hier is het bouwwerk gemaakt van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater, via de dak doorvoer wordt afgevoerd.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw tuinhuis met een platdak of een zadeldak wordt samengesteld, zoals u het wenst. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder.1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis geheel te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure