Schuur zadeldak Hengstdijk

Schuur zadeldak Hengstdijk

De houten schuur, inspiratie model type Hengstdijk, is opgebouwd met Zweeds rabat vurenhout. Deze heeft een zadeldak/topdak met een dakbedekking van echte dakpannen, een set dubbele dichte deuren en een zinken dakgootset + regen afvoerpijpen. Het voordeel van een zadeldak is wel, dat u er een zolder in kunt maken. De schuur is de ideale ruimte voor de stalling van uw auto, caravan, motor en ook te gebruiken als hobbyruimte.

Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort dakbedekking, een andere (garage-)deuren en/of een andere dakvorm kiezen

1001tuinhuisjes biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in schuren, garages en bergingen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke schuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Er zijn ook extra mogelijkheden om deze schuur geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren en er binnen, interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure