Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Hoorn

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Hoorn

Dit is ons, tuinhuis met zadeldak en een zij overkapping, inspiraratie model type Hoorn. Zo'n bouwwerk is een mooie combinatie, om het echte buitenleven te ervaren, in uw tuin. U kunt heerlijk, uit de wind, droog zitten en genieten van uw tuin en buitenruimte, terwijl u het zich gezellig maakt, onder de overkapping. Het tuinhuis is ook te gebruiken, als hobby-, opslag- en stallingsruimte.

Het tuinhuis is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en op het dak liggen dakpanplaten. Natuurlijk kunt u ook andere afmetingen een ander soort hout en/of een andere dakbedekking kiezen. U kiest de afmetingen en wij timmeren, leveren en monteren, uw tuinhuis.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst. 

Ontwerp uw eigen tuinhuis met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook heeft u extra mogelijkheden, tot het plaatsen van een balustrade, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure