Schuur zadeldak Eemland

Schuur zadeldak Eemland

De houten schuur zadeldak, inspiratie model type Eemland, is hier afgebeeld met wandplanken van Douglas hout, Zweeds rabat. Deze schuur heeft een zeer stevige constructie en bijzondere robuuste uitstraling. Om de dakranden, is een dubbele boeiboord met overstek gemaakt. In plaats van echte dakpannen, kunt u ook kiezen voor dakpanplaten en dakshingles, in diverse kleuren. Omdat wij uw schuur in onze eigen timmerwerkplaats maken, zijn al uw wensen bespreekbaar.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u specifiekere informatie? Neem dan gerust contact op met ons en wij nemen de tijd voor u. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw bouwwerk.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke schuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het (voor-) isoleren van uw schuur en er aan de binnen zijde, interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure