Schuur zadeldak Schoonhoven

Schuur zadeldak Schoonhoven

Deze houten vrijstaande schuur, inspiratie model type Schoonhoven, heeft een zadeldak met dakpanplaten, in de kleur antraciet, een set dubbele deuren, twee ramen en zinken dakgoten en regenpijpen. Een uitzetvenster en vast raam. Het gehele bouwwerk staat op betonnen toittoir/opsluit banden en klinkers.

De wanden van de schuur bestaan uit een regelwerk/frame constructie, waarop zwarte Douglas Zweeds houten rabat planken zijn gemaakt. U kiest het houtsoort, de afmetingen en wij timmeren, leveren en monteren uw schuur.

Uiteraard is deze schuur ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij materiaalkeuze op deze website.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Ook hebben wij meerdere soorten dakbedekking. Elke schuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van interne binnenwanden en/of om de schuur geheel of gedeeltelijk (voor-) te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure