Overkapping platdak + berging Beek

Overkapping platdak + berging Beek

Deze vrijstaande overkapping met berging, inspiratie model type Beek, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Dit bouwwerk heeft ook een pracht van een berging, met een dichte deur. Het geheel, de overkapping, de berging en de staanders zijn van Douglas hout. De staanders met schoren, staan op beton poeren. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie. Zo'n overkapping is toch een lust voor het oog en bijzonder om er onder te zitten.

U kunt natuurlijk zelf de afmetingen, houtsoorten en de dakvorm bepalen. Bijna alles is mogelijk en maken alles op wens van de klant. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping met of zonder een berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om de berging van deze overkapping te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure