Tuinkantoor platdak Red-Cedar Arcen

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Arcen

Bij dit vrijstaande moderne tuinkantoor, inspiratie model type Arcen, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met exclusief Red-Cedar hout. Er zijn hier twee sets hard houten deuren geplaatst en aan de binnenzijde is een scheidingswand geplaatst. Op dit platte dak is een EPDM dak rubberfolie gelegd en deze is afgewerkt met een aluminium daktrim.

Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort hout, deuren en dakvorm en andere afmetingen kiezen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinkantoor.

Dit luxe en strakke tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van enkele scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor met of zonder scheidingswanden wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze eigen buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een vlakglas lichtvenster, interne scheidingswanden en/of het tuinkantoor te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure