Tuinkantoor platdak Westzaan

Tuinkantoor platdak Westzaan

Bij dit moderne tuinkantoor, inspiratie model type Westzaan, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Er is hier een set Douglas houten deuren geplaatst met geïsoleerd glas en aan de binnenzijde is een scheidingswand geplaatst. Op dit platte dak is een EPDM dak rubberfolie gelegd en deze is afgewerkt met een aluminium daktrim. Dit vrijstaande, luxe en strakke tuinkantoor is opgebouwd met vloer-, wand- en dak isolatie en de ruimte is opgedeeld doormiddel van scheidingswanden.

Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort hout, deuren, dakvorm en afmetingen kiezen. U kiest, wij ontwerpen timmeren, leveren en monteren uw tuinkantoor.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor met of zonder overkapping, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting, en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een vlakglas lichtvenster, scheidingswanden en/of het tuinkantoor wel of niet te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure