Tuinhuis zadeldak + berging Voorhout

Tuinhuis zadeldak + berging Voorhout

Dit mooie tuinhuis met berging, inspiratie model type Voorhout, is perfect. Er is genoeg ruimte, uw hobby, voor de opslag van uw (tuin-) gereedschap en de stalling van fietsen. Dit bouwwerk met een zadeldak heeft rondom het dak een dak overstek en is opgebouwd met zwart Zweeds rabat hout. De douglas houten staanders met schoren, staan op beton poeren. Hier is een set dubbele deuren van douglas hout geplaatst, met roeden voor de ramen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet kant en klaar, (prefab-wanden) bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Zoals het plaatsen van interne scheidingswanden, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis/berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure