Garage zadeldak Meppel

Garage zadeldak Meppel

Deze veel verkochte vrijstaande garage met een zadeldak, inspiratie model type Meppel, heeft rondom het dak, een dak overstek. Dit bouwwerk, is geheel opgebouwd met Zweeds geïmpregneerd / verduurzaamd gepotdekseld rabat vurenhout en staat op een beton plateau. Er is hier een set dubbele garagedeuren gemonteerd, met hengen en duimen. Voor de opvang van het regenwater, zijn hier zinken dakgoten en regenpijpen aangebracht.

De garage wordt opgebouwd uit prefab wanden, bekleed met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten planken, welke door de klant eventeel zelf op kleur kan worden geverfd. Deze garage heeft ook een zolder. Wij hebben in ons assortiment, meerdere soorten (zwart) hout. Ook hebben wij de verf, om de schuur te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage aanbouw of vrijstaand, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab, kant en klaar, bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van interne binnenwanden en/of de garage te (voor-) isoleren. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren uw garage.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure