Berging platdak + pergola Almere

Berging platdak + pergola Almere

De houten berging met een pergola, van inspiratie model type Almere, heeft een kubusvorm en een plat dak. Voor deze berging zijn Douglas gepotdekselde houten planken gebruikt en horizontaal betimmerd. Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. Deze berging, kan onder andere gebruikt worden, voor de stalling van de fietsen en de opslag van uw (tuin-) gereedschap. Onder de pergola, gemaakt van hetzelfde hout, kunt u van het zomer, heerlijk zitten. 

Uw berging wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw berging met of zonder pergola wordt samengesteld, zoals u het wenst. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw berging.

Ontwerp uw eigen berging, met of zonder pergola en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en (extra brede schuifdeur-) deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om de berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure