Tuinkantoor platdak modern Vreden

Tuinkantoor platdak modern Vreden

Het moderne vrijstaande tuinkantoor met plat dak en heeft rondom het dak een dak overstek en een dubbele boeiboord. Dit inspiratie model, type Vreden, is een bijzonder strak en modern tuinkantoor, waar veel vraag naar is. 

Dit kant en klaar tuinkantoor is gemaakt van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, dat door de jaren heen zal vergrijzen. Dit geeft op termijn, een prachtige natuurlijke uitstraling. Zo'n modern tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de binnen ruimte op te delen, doormiddel van interne scheidingswanden. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinkantoor.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor met een overkapping of zonder veranda, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze eigen montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkkoepel / vlakglas lichtvenster en/of interne scheidingswanden en het tuinkantoor kan worden geïsoleerd.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure