Tuinhuis platdak + veranda Flevoland

Tuinhuis platdak + veranda Flevoland

Dit vrijstaande tuinhuis met overkapping / veranda, inspiratie model type Flevoland, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek van 15cm met een dubbel boeiboord. Voor dit bouwwerk is geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout gebruikt, welke horizontaal is betimmerd. Het geheel staat op een beton fundament van tegels en de staander met schoren, staat op een beton poer. Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. Het tuinhuis, kan ook gebruikt worden, als  tuinkantoor, voor de stalling van uw fietsen en/of voor de opslag van uw (tuin-)gereedschap. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder veranda, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en wordt als totaal prefab  bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure